Az Affianced Ékszerészet és munkái

csapatÉkszerészetünket 2007-ben alapítottuk több, mint 10 éves ékszerész szakmai múlttal, tapasztalattal a hátunk mögött. Fő profilunk a saját tervezésű arany esküvői ékszerek és egyéb alkalmi ékszerkülönlegességek magas szintű, kézi készítése. Az Angyalfia Ékszerkollekció egy régi vágyunk megvalósulása: hogy különleges ezüst kollekciót hozzunk létre a saját és reméljük, mindenki más örömére. Ékszerészetünk két, stílusában egymástól markánsan elválasztható ékszerkollekciói az Affianced és a Magyar Menyegző Ékszerkollekció, melyeket az alábbiakban szeretnénk bemutatni.
További kellemes időtöltést kívánunk az oldalunkon!

angyalmagyar menyegző eljegyzési ékszerek

A MAGYAR KÉZMŰVES REMEK díjat nyert Magyar Menyegző ékszerkollekciónk darabjai egyenként, kézzel készülnek, régi idők ötvös, kézműves fogásait, szerszámait használva. Jellegzetességük a magyaros ornamentális kézi vésés, mely kézzel, sokszoros nagyítás alatt, finom kis acél vésőkkel, aprólékos munkával készül.

Az ékszerek formai kialakítása a századfordulós magyar népművészet: bútorművesség, építészet, kovács mesterség elemit ötvözi modern megjelenéssel, a vésések pedig a kézimunkák, hímzések  virágmotívumait varázsolják a fémbe.

www.magyarmenyegzo.hu

right_silver


affianced_munkaiAz affianced ékszerészet munkái

Európai trendekhez illeszkedő, de saját látásmóddal fűszerezett karikagyűrűinket, eljegyzési gyűrűinket és alkalmi ékszereinket a www.affianced.hu oldalunkon találhatjátok.

Az ékszerink között látható Barocco Ékszerkollekciónk, mely darabjait kézi barokk vésés díszíti és szintén kiérdemelték a MAGYAR KÉZMŰVES REMEK díjat, 2013-ban.

 

right_silver

 

 

fel