Vásárlási és házhozszállítási információk.

Az Angyalfia Ékszerkollekció darabjait a konkrét ékszerhez tartozó űrlapon keresztül lehet megrendelni. Az ékszerek készítése folyamatosan történik, de előfordulhat, hogy a megrendelt darab éppen nem áll rendelkezésünkre.

Az ékszereket a megrendeléstől számítva maximum 2 héten belül elkészítjük, amiről válasz e-mailben pontosan tájékoztatjuk.

Az elkészült ékszerek a hozzájuk tartozó exkluzív csomagolásban telefonos időpont egyeztetést követően személyesen átvehetők készpénz fizetéssel budapesti bemutatótermünkben, vagy a megrendelő űrlapon a házhozszállítási opciót választva postai utánvéttel, mely az ország teljes területére körülbelül 2 munkanap és 2500 Ft-os költséggel jár, mely az ékszer vételárához adódik. Az ékszer ára készpénzzel fizetendő. További részletes információ: ÁSZF itt…

medal-mukodesAZ ÉKSZEREK HASZNÁLATA, MŰKÖDÉSE:

MEDÁL SZETTEK

• 
A medál színes hátlapjainak és zsinórjainak 
cserélése:
1.  
Nyomd össze a képen látható módon a medál 
csatjának felső részét (erősen), a csat kinyílik.
2.  Cseréld ki a színes hátlapot, fűzd át a zsinórt.
3.  
Csukd vissza egy kis nyomással a csatot az alsó részén, míg be nem pattan a zár a helyére.

szukit• A színes zsinór hosszának állítása:
1.  
Ha szűkíteni szeretnéd a zsinór méretét húzd 
a zsinór két végét, az ábrán látható módon.
2.  
Ha bővíteni szeretnéd a zsinór méretét húzd 
a zsinór két belső szárát, az ábrán látható módon.

Amennyiben rövidre állítva viseled az ékszert, úgy a hátul lelógó ezüst tulipánokban végződő zsínór végeket előre vetve is hordhatod.


fulbevaloFÜLBEVALÓK

• A fülbevaló színes hátlapjainak cserélése:
1. Húzd le a fülbevaló száráról a rádugós zárat.
2. Cseréld ki a színes hátlapot.
3. Tedd az ékszert a füledbe, és dugd rá hátulról a zárat.

 

 

 

 

kalocsa2Az ékszerek tárolása, karbantartása
Az ékszereket viselés után célszerű a csomagolásában tárolni, a zsinórokat 3 részre érdemes hajtani, és behelyezni az erre kialakított helyre. Az ékszerek féme ezüst, mely a levegő, valamint bőrünk nedvességtartalma miatt idővel oxidálódik: elszíneződik, megbarnul. Mindenképpen óvjuk a víztől, különösen a gyógyfürdők vízétől, melyben az ékszer akár be is feketedhet.

 

Garancia
Az ékszerek konstrukcióinak (zárszerkezetek, ezüst alkatrészek) nem rongálásból eredő meghibásodására 1 év garanciát vállalunk. Az ezüst elemek elszíneződésére, a műanyag elemek karcolódására valamint a selyem zsinórok nem kellő odafigyelésből eredő elhasználódására, kirojtosodására a garancia nem terjed ki.

 

fel