medál SZETTEK

Az Angyalfia Ékszerkollekció medál szettjei magyar népművészeti motívumokat ábrázolnak, és 3 különböző színű kiegészítőkkel kínáljuk őket. A megvásárolt ékszer doboza 3 színű selyem zsinórt és 3 színű cserélhető hátlapot tartalmaz.

medal
nyil-1

Fülbevaló SZETTEK

A fülbevaló szettjeinket szintén 3 különböző színű hátlappal kínáljuk, melyek egyszerűen cserélgdethetők az ékszeren a fülbe helyezés előtt. Fülbevalóink az úgynevezett bedugós zárral működnek. Működésük leírását a használat menü alatt találjátok.

fulbevalo-2
nyil-1

Kollekciók

Az Angyalfia ékszerek kollekciói alatt a medál szettek és a fülbevaló szettek együttes vásárlását értjük. Kollekciók vásárlása esetén a medál és a fülbevaló együttes árához képest a kollekciókat KEDVEZMÉNYES ÁRON KÍNÁLJUK!

ezustmedal
nyil-1

ékszerKOLLEKCIÓ cserélhető színekkel

Az Angyalfia Ékszerkollekció ötlete 2013 elején fogalmazódott meg bennünk. A működési elvet és a gyártással kapcsolatos kísérletezéseket kezdtük el ekkor, amely munka közel 1 évig tartott, sőt a kollekcióba folyamatosan újabb és újabb darabok kerülnek beillesztésre. Az Angyalfia ékszerek megszületését az a vágyunk hívta életre, hogy a Magyar Menyegző arany jegyékszerink mellett egy ezüst, extravagáns ékszerkollekciót is készítsünk, melyek díszítő motívumai szintén a magyar népművészetben gyökereznek.
Az ékszerek azzal a logikával készültek, hogy a dekoráló minták bizonyos részletei át vannak vágva az ezüst lemezen, más részletei viszont csak lemélyítve vannak. Ezeken a lemélyített részeken az ezüstöt feketére színezzük. A kollekció darabjai sterling ezüstből, sok kézimunkával készülnek.


AZ ÉKSZEREK TERVEZÉSE

Az ékszerkollekció mintáinak megtalálása rengeteg kutatómunkával járt, és az interneten kívül könyvtárakban, múzeumokban kezdődött. A mintákhoz kialakított sziluetteket igyekeztünk lendületes dinamikával megrajzolni, hogy az ékszer mindenképpen modern legyen. Az ékszerek tervezése közben elsősorban a számítógépre támaszkodtunk, és beszkennelt, lefotózott mintákat rajzoltunk át és alakítottunk át úgy, hogy az ékszerek elkészítéséhez alkalmasak legyenek.

terv

fel